Siirry sisältöön

Digitaalinen perehdytysmateriaali - Momentum X

Tarjoamme monipuolisia oppimiskokemuksia, jotka sisältävät kuvia, videoita, 360 asteen virtuaaliympäristöjä, tehtäviä sekä kirjallisia ja äänisisältöjä. Tämä tekee perehdytyksestä visuaalisesti houkuttelevan ja osallistavan. Materiaali tukee useita kieliä, joten voit perehdyttää työntekijöitäsi heidän omalla äidinkielellään. Perehdytys parantaa oppimisen tehokkuutta ja varmistaa, että koko tiimi ymmärtää keskeiset käsitteet.

Saavutettava sekä selkeäkielinen materiaali takaa jokaisen työntekijän tasa-arvoisen perehdyttämisen.

Materiaali on aikaan ja paikkaan sitomaton, eli perehdytyksen voi toteuttaa milloin vain ja missä vain. Materiaali on koottu Thinglink-alustalle ja sen käyttäminen on mahdollista tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. 

Tietoa koulutuksesta

Koulutuksen sisältö

Moniammatillinen tiimimme, jossa on erityisentuen opettaja, työhönvalmentaja ja selkeäkielisyyden asiantuntija, takaa tasa-arvoisen ja saavutettavan perehdytysmateriaalin. Tiimimme varmistaa jo suunnitteluvaiheessa, että työtehtävän kulku, kirjalliset ohjeistukset ja kuvallinen materiaali ovat saavutettavia.

  • Materiaali on aikaan ja paikkaan sitomaton, joten perehdytys on mahdollista suorittaa milloin tahansa ja missä tahansa.

  • Materiaali on koottu Thinglink-alustalle, ja sen käyttäminen on mahdollista tietokoneella, tabletilla ja puhelimella.

  • MomentumX:n helppokäyttöinen ja intuitiivinen materiaali mahdollistaa nopean ja sujuvan perehdytysprosessin.

  • Räätälöimme perehdytysmateriaalin juuri yrityksesi tarpeisiin.

Koulutuksesta saat

Monimuotoinen sisältö tehtävineen parantaa oppimistuloksia ja varmistaa, että yrityksesi uudet ja nykyiset työntekijät ovat valmiita työhönsä. Tämän materiaalin avulla voit perehdyttää monikielisen tiimin tehokkaasti, mikä säästää aikaa ja varmistaa yhdenmukaisuuden.  

MomentumX auttaa yritystäsi luomaan vahvan pohjan työntekijöiden menestykselle ja nopeuttamaan heidän integroitumistaan organisaatioon. Tehokas perehdytys tukee parempaa työsuoritusta ja pitkäaikaista työntekijöiden sitoutumista. 

Monimuotoinen sisältö ja tehtävät parantavat oppimistuloksia ja varmistavat, että sekä uudet että nykyiset työntekijät ovat valmiita työhönsä. Tämän materiaalin avulla voit perehdyttää monikielisen tiimin tehokkaasti, mikä säästää aikaa ja varmistaa yhdenmukaisuuden.

Kohderyhmä

MomentumX on innovatiivinen digitaalinen perehdytysratkaisu. Se on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat varmistaa tehokkaan ja kattavan perehdytyksen uusille ja nykyisille työntekijöilleen. Materiaali soveltuu pienille ja suurille yrityksille sekä eri toimialoille. 

Lisää tietoa koulutuksista

Voit pyytää koulutussuunnittelijalta lisää tietoa koulutuksista, suunnitella teille sopivaa kokonaisuutta ja pyytää tarjousta koulutuksille.

Jasmin Virta

Koulutussuunnittelija
jasmin.virta@inlive.fi 040 198 9292