Siirry sisältöön

Kokonaisvaltainen työhyvinvointi
- tunne itsesi ja työyhteisösi

Työyhteisön hyvinvointi on suorassa yhteydessä yrityksen tuottavuuteen. Hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa yrityksen kilpailukyvyn ja pitkäjänteisen menestyksen. Työyhteisön hyvinvointi on useiden tekijöiden summa. Yrityksen tulevaisuus muotoutuu nykyhetken valintojen ja päätösten pohjalta. 

Työyhteisön hyvinvoinnin tulevaisuus ei ole ennalta määrätty ja siihen voi vaikuttaa. Mikä on teidän yrityksellenne tärkeä arvo? Onko yksi niistä työyhteisön hyvinvointi?

Tietoa koulutuksesta

Koulutuksen sisältö

-Mitä monimuotoisuus on?

-Tiedostamattomat ennakkoluulot (miten tiedostat nämä ja miten ne hyödynnetään työyhteisössä

-Monimuotoisuuden hyödyt

-Psykologinen turvallisuus

-Itsensä johtaminen

-Työssä jaksaminen

-Työhyvinvointi

Koulutuksesta saat

  • Tietoa monimuotoisuudesta, tiedostamattomista ennakkoluuloista ja niiden vaikutuksesta työyhteisöön
  • Perehdytyksen psykologisen turvallisuuden edistämiseen luotujen tehokkaiden työkalujen käyttöön
  • Ymmärrystä itsensä johtamisen merkityksestä osana työyhteisön hyvinvointia.

Koulutukseen sisältyy käytännön harjoituksia, case-esimerkkejä ja konkreettisia työkaluja, joita osallistujat voivat soveltaa yhteisen työympäristönsä parantamiseen ja kehittämiseen.

Kohderyhmä

Tämä koulutus sopii laajemmalle yleisölle, erityisesti organisaatioiden johtajille, esimiehille ja HR-asiantuntijoille, jotka ovat vastuussa työhyvinvoinnista ja työyhteisön kehittämisestä. Se tarjoaa työkaluja monimuotoisuuden hallintaan, ennakkoluulojen tunnistamiseen ja psykologisen turvallisuuden luomiseen työyhteisössä. Lisäksi se korostaa itsensä johtamisen merkitystä ja työssä jaksamisen taitoja kaikille työntekijöille.

Lisää tietoa koulutuksista

Koulutustapa on osallistava. Oppiminen tapahtuu monipuolisten konkreettisten harjoitusten avulla. Toteutamme koulutuksen lähi- tai etätoteutuksena toiveidenne mukaan.

Voit pyytää koulutussuunnittelijalta lisää tietoa koulutuksista, suunnitella teille sopivaa kokonaisuutta ja pyytää tarjousta koulutuksille.

Jasmin Al kurdi

Koulutussuunnittelija
jasmin.alkurdi@inlive.fi 040 198 9292